Travestiler Hakkında Ön Yargılardan Kurtulmak

Travesti Nedir diye düşünen bunun araştırmasını yapan çok fazla insan vardır. Travesti nedir bilmiyoruz ama travestilerin güzellikleri hakkında çok şey biliyoruz. İnsanlar nasıl yaşamak istiyorlarsa o şekilde yaşayabilme hakları olmalı diye düşünüyorum. Yaşadığım semtte bir çok travesti yaşıyor bu nedenle travestilerle karşılaşma olasılığım çok yüksek ve hemen hemen her yerde karşıma çıkıyorlar.

Travestilik bir kişilik bulma şekliyse eğer bunu yaşamak isteyen kişilere ön yargılı olmak yerine onları anlamaya çalışmamız lazım. Erkek olarak doğan birisi kadın gibi yaşamak istiyorsa ve bundan dolayı mutlu oluyorsa bu durum kendisini ilgilendiren bir şeydir.

Ankara Travestileri içerisinde yakından tanımasam da bazı mekanlarda denk gelip sohbet ettiğim travestiler var ve ben onların sohbetlerinden çok keyif alıyorum. Bir kere çok eğlenceli oluyorlar ve hiçbir şekilde seni yargılamıyorlar. Her şeyi konuşabiliyorum kendileriyle denk geldiğim bir mekanda mesela, daha samimi olsak ne kadar daha farklı olabilir acaba diye düşünmeden edemiyor insan.

Dışarıda bir yerlerde travesti ile denk gelse etrafımızdakiler ne der acaba, bizi yargılarlar mı diye düşünüyor birçok insan ve bu nedenle travestilerle tanışamıyorlar. Halbuki bu ön yargıları kırsak ve umursamadan sohbet edebilsek sosyal ortamda gördüğümüz bir travesti ile ne kadar değişik insanlar tanıma ihtimalimiz olur bir düşünsenize.

Tüm yazımda bahsetmek istediğim aslında insanların cinsel tercihlerini, kimliklerini bir kenara bırakıp onları sadece birey olarak görebildiğimiz zaman hayat hepimiz için çok daha güzel olacak diye düşünüyorum. Hem bu şekilde belki travesti arkadaşlar da sosyal hayat içerisinde daha aktif olabilir ve bir çok konuda gizledikleri marifetlerini gösterme imkanları olur.

About admin

Check Also

Sakarya Travesti Yaşamı Nasıl?

Sakarya Travesti bireylerin yaşamları çeşitli zorluklarla dolu olabilir. Sakarya Travesti, cinsiyet kimliği olarak doğdukları cinsiyetle …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir